Mandarinų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Mandarinų padažas

Iš visų padažų, kurie paprastai patiekiami prie mėsos ir paukštienos, išsiskiria citrusiniai padažai, pavyzdžiui, mandarinų padažas. Šis padažas yra tirštas ir aromatingas ne tik dėl pačių vaisių, bet ir dėl papildomų prieskonių, kurie stebėtinai dera su citrusiniais vaisiais. Imbiero šaknis ir garstyčios pagardins jį prieskoniais, karis suteiks nepakartojamo skonio, o švelniai aštri paprika neužgoš kitų ingredientų skonio.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
88 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mandarinų padažas Žingsnis 1
Paruoškite mandarinus ir citriną. Nuluptus mandarinus sutrinkite blenderiu ir pertrinkite per sietelį, kad atsikratytumėte odelių ir skaidrių žievelių. Likusį mišinį supilkite į puodą storu dugnu. Imbiero šaknį sutarkuokite smulkia tarka. Perpjaukite citriną pusiau, išspauskite vienos pusės sultis į keptuvę su mandarinų mišiniu ir suberkite cukrų, druską, papriką, karį, tarkuotą imbierą ir garstyčias.

Žingsnis 2

Mandarinų padažas Žingsnis 2
Išvirkite padažą. Puodą su mandarinų sultimis, citrinos sultimis ir prieskoniais pastatykite ant silpnos ugnies ir šiek tiek pašildykite. Tada sudėkite sviestą ir užvirinkite. Atskirkite vištos kiaušinio trynį į atskirą indą ir šiek tiek paplakite. Suplaktą trynį plona srovele supilkite į padažą, nuolat maišydami. Virkite, kol padažas sutirštės, tada nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos