Mandarinų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Mandarinų uogienė

Daugeliui žmonių mandarinai asocijuojasi su Naujaisiais metais ir žiema, tačiau kitais metų laikais galite jais mėgautis, o dar geriau - pasigaminti naminės mandarinų uogienės pagal greitą, žingsnis po žingsnio aprašytą receptą. Džemui skirtus mandarinus geriausia virti be žievelės, ją galima džiovinti ir dėti į arbatą. Pačius vaisius galima padalyti skiltelėmis arba virti sveikus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
30 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mandarinų uogienė Žingsnis 1
Išvirkite mandarinus. Kiekvieną skiltelę perpjaukite per pusę, sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant silpnos ugnies. Kai vanduo užvirs, suberkite cukrų ir išmaišykite. Virkite dar 15 minučių, kol cukrus ištirps, tada padidinkite ugnį ir virkite dar 15 minučių, kol sirupas taps oranžinis.

Žingsnis 2

Mandarinų uogienė Žingsnis 2
Supilstykite uogienę į stiklainius. Leiskite uogienei šiek tiek atvėsti, susmulkinkite gabalėlius blenderiu arba rankomis ir supilstykite į stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos