Mandarinų uogienė su cinamonu ir ciberžole pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Mandarinų uogienė su cinamonu ir ciberžole

Turbūt daugelis sutiks, kad saldūs dalykai pakelia nuotaiką. O mandarinų uogienė - geriausias būdas su ja susidoroti. Ryški oranžinė spalva ir citrusinių vaisių aromatas suteiks jums džiaugsmo ir žvalumo užtaisą. Ypač tokia uogienė aktuali šaltuoju metų laiku, kai nėra daug saulėtų dienų. Siūlome jums pasigaminti uogienės iš mandarinų. Ir ne paprastą, o su cinamonu ir ciberžole. Prieskoniai suteiks uogienei sodresnį ir ryškesnį skonį. Išbandykite!
Gaminimo laikas
350 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
141 kcal.
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Mandarinų uogienė su cinamonu ir ciberžole Žingsnis 1
Mandarinus padalykite skiltelėmis. Atsargiai nulupkite kiekvieną griežinėlį nuo kauliukų, baltųjų plėvelių ir gyslų. Tai būtina, kad vėliau uogienė netaptų karti. Kiekvieną skiltelę perpjaukite per pusę. Turėtumėte turėti apie 600 g nuluptų mandarinų.

Žingsnis 2

Mandarinų uogienė su cinamonu ir ciberžole Žingsnis 2
Sudėkite mandarinus į puodą arba puodą. Apibarstykite juos cukrumi ir palikite 3-4 valandas, kad prisitrauktų sulčių.

Žingsnis 3

Mandarinų uogienė su cinamonu ir ciberžole Žingsnis 3
Tada ant mažiausios ugnies užkaiskite mandarinus ir cukrų. Suberkite cinamoną ir ciberžolę. Virkite uogienę 40-50 minučių. Per tą laiką cukrus turėtų visiškai ištirpti, o uogienė sutirštėti ir tapti blizgi.

Žingsnis 4

Mandarinų uogienė su cinamonu ir ciberžole Žingsnis 4
Leiskite uogienei 30 minučių atvėsti. Tada įdėkite į vazą arba sterilizuotą stiklainį su dangteliu. Mandarinų uogienė su cinamonu ir ciberžole paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, obuolių sezonas, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, obuolių uogienė

Kategorijos