Publikavimo data: 2025-08-19
Mandarinų uogienė su imbieru ir apelsinų sultimis
Netgi mandarinų uogienės su imbieru ir apelsinų sultimis išvaizda, jos struktūra ir ryški aukso oranžinė spalva sukelia teigiamas emocijas. Ši uogienė yra ne tik nepakartojamo skonio, bet ir sveika. Ji gydo širdies ir kraujagyslių sistemą, virškinamąjį traktą, užkerta kelią rachitui, gydo bronchitą, gripą, nemigą, mažina cholesterolio kiekį.
Žingsnis 1
Naudodami sulčiaspaudę išspauskite apelsinų sultis. Sudėkite mandarinus į didelį dubenį ir penkioms minutėms užpilkite verdančiu vandeniu. Tada nusunkite verdantį vandenį ir apie valandą palaikykite juos po šaltu tekančiu vandeniu.
Žingsnis 2
Dabar mandarinus supjaustykite mažais griežinėliais su žievele ir išimkite visas sėklas. Sudėkite mandarinų skilteles į daugiasluoksnį dubenį, supilkite apelsinų sultis, suberkite cukrų, sudėkite imbierą ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Uždarykite daugiafunkcinės keptuvės dangtį, paspauskite mygtuką "Meniu", nustatykite režimą "Troškinti", pasirinkite vieną valandą ir paspauskite mygtuką "Paleisti". Išvirtą uogienę supilkite į stiklainius, užsukite, apverskite, visiškai atvėsusią padėkite į vėsią, tamsią vietą.
Kategorijos