Mandarinų uogienė su imbieru ir apelsinų sultimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Mandarinų uogienė su imbieru ir apelsinų sultimis

Netgi mandarinų uogienės su imbieru ir apelsinų sultimis išvaizda, jos struktūra ir ryški aukso oranžinė spalva sukelia teigiamas emocijas. Ši uogienė yra ne tik nepakartojamo skonio, bet ir sveika. Ji gydo širdies ir kraujagyslių sistemą, virškinamąjį traktą, užkerta kelią rachitui, gydo bronchitą, gripą, nemigą, mažina cholesterolio kiekį.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
156 kcal.
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Mandarinų uogienė su imbieru ir apelsinų sultimis Žingsnis 1
Naudodami sulčiaspaudę išspauskite apelsinų sultis. Sudėkite mandarinus į didelį dubenį ir penkioms minutėms užpilkite verdančiu vandeniu. Tada nusunkite verdantį vandenį ir apie valandą palaikykite juos po šaltu tekančiu vandeniu.

Žingsnis 2

Mandarinų uogienė su imbieru ir apelsinų sultimis Žingsnis 2
Dabar mandarinus supjaustykite mažais griežinėliais su žievele ir išimkite visas sėklas. Sudėkite mandarinų skilteles į daugiasluoksnį dubenį, supilkite apelsinų sultis, suberkite cukrų, sudėkite imbierą ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Mandarinų uogienė su imbieru ir apelsinų sultimis Žingsnis 3
Uždarykite daugiafunkcinės keptuvės dangtį, paspauskite mygtuką "Meniu", nustatykite režimą "Troškinti", pasirinkite vieną valandą ir paspauskite mygtuką "Paleisti". Išvirtą uogienę supilkite į stiklainius, užsukite, apverskite, visiškai atvėsusią padėkite į vėsią, tamsią vietą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, obuolių sezonas, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, obuolių uogienė

Kategorijos