Mandarinų uogienė su juodaisiais serbentais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Mandarinų uogienė su juodaisiais serbentais

Neįtikėtinai sveikas, ryškus, saulėtas ir sveikas mandarinų ir juodųjų serbentų džemas patenkins net ir labiausiai užsispyrusio saldumynų mėgėjo skonį. Juodieji serbentai ir mandarinai pagrįstai laikomi vienais geriausių saldžiųjų vasaros derliaus vaisių. Kartais negalite nuo jų atsiplėšti, kai jie švieži. Išsaugoti jų skonį ir saldumą žiemai su uogiene yra vienas geriausių žiemos patiekalų ruošimo variantų. Šią uogienę bus malonu užkąsti ryte kaip sumuštinį su šilta arbata.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Angliavandeniai
51 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Mandarinų uogienė su juodaisiais serbentais Žingsnis 1
Nulupkite mandarinus, pašalinkite žievelę, šerdį ir odelę. Supjaustykite juos kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Mandarinų uogienė su juodaisiais serbentais Žingsnis 2
Į puodą suberkite cukrų, mandarinus ir juoduosius serbentus. Virkite ant vidutinės ugnies, kol cukrus visiškai ištirps, šiek tiek pamaišydami. Tada palikite virti ant silpnos ugnies, kol visiškai išvirs, 30-40 minučių.

Žingsnis 3

Mandarinų uogienė su juodaisiais serbentais Žingsnis 3
Prieš patiekdami ir pilstydami į stiklainius leiskite uogienei 10-15 minučių atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, obuolių sezonas, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, obuolių uogienė

Kategorijos