Publikavimo data: 2025-08-19
Mandarinų uogienė su kedro riešutais, kardamonu ir cinamonu
Mandarinų uogienė su riešutais - tikras žiemos skanėstas. Džemas patiks tiems, kurie mėgsta saldžiarūgščius derinius. Skonį praturtina cinamonas, kardamonas ir vanilinis cukrus. Puikus priedas - kedro riešutai. Patikėkite, patirsite tikrą arbatos su mandarinų uogiene su riešutais malonumą! Tai puikus priedas prie blynų, blynelių ir sūrio pyragėlių. Pagal šį receptą pagaminta uogienė bus laukiamas skanėstas jums ir jūsų svečiams.
Žingsnis 1
Mandarinus nulupkite, padalykite skiltelėmis ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Pašalinkite kauliukus, jei jų yra.
Žingsnis 2
Supjaustytus mandarinus sudėkite į įkaitintą puodą. Suberkite cukrų, cinamoną ir kardamoną. Sumažinkite ugnį ir maišydami virkite 50 minučių.
Žingsnis 3
Baigiant virti sudėkite nuluptus kedro riešutus.
Žingsnis 4
Leiskite uogienei sustingti. Jei norite, kad uogienė būtų tirštesnė, virkite ją dar 10-15 minučių, nepamiršdami pamaišyti. Mandarinų uogienė su kedro riešutais paruošta! Gero apetito!
Kategorijos