Publikavimo data: 2025-08-18
Mandarinų uogienė su maltu imbieru
Yra daugybė uogienės rūšių. Tačiau mandarinų uogienė nėra dažnas svečias ant mūsų stalo. Rusijoje esame įpratę mandarinus valgyti šviežius. Jie yra būtinas šventinio stalo atributas, ypač Naujųjų metų išvakarėse. Ir jūs bandote iš mandarinų virti uogienę. Ji naudinga, skani, kvapni ir graži. Pridedant nuostabaus pikantiško prieskonio - imbiero. Atskleisite kitokį šio patiekalo skonį. Būkite tikri - šis kvapnus skanėstas nuolat bus ant jūsų stalo ir gali tapti jūsų vizitine kortele.
Žingsnis 1
Mandarinus nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Supilkite cukrų ir pastatykite ant silpnos ugnies. Virkite nuolat maišydami.
Žingsnis 3
Virkite 20 minučių. Tada sudėkite maltą imbierą ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies dar 20 minučių.
Žingsnis 5
Tada nuimkite nuo ugnies, atvėsinkite ir patiekite.
Kategorijos