Mandarinų uogienė su maltu imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mandarinų uogienė su maltu imbieru

Yra daugybė uogienės rūšių. Tačiau mandarinų uogienė nėra dažnas svečias ant mūsų stalo. Rusijoje esame įpratę mandarinus valgyti šviežius. Jie yra būtinas šventinio stalo atributas, ypač Naujųjų metų išvakarėse. Ir jūs bandote iš mandarinų virti uogienę. Ji naudinga, skani, kvapni ir graži. Pridedant nuostabaus pikantiško prieskonio - imbiero. Atskleisite kitokį šio patiekalo skonį. Būkite tikri - šis kvapnus skanėstas nuolat bus ant jūsų stalo ir gali tapti jūsų vizitine kortele.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
85 kcal.
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Mandarinų uogienė su maltu imbieru Žingsnis 1
Mandarinus nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Mandarinų uogienė su maltu imbieru Žingsnis 2
Supilkite cukrų ir pastatykite ant silpnos ugnies. Virkite nuolat maišydami.

Žingsnis 3

Mandarinų uogienė su maltu imbieru Žingsnis 3
Virkite 20 minučių. Tada sudėkite maltą imbierą ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Mandarinų uogienė su maltu imbieru Žingsnis 4
Nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies dar 20 minučių.

Žingsnis 5

Mandarinų uogienė su maltu imbieru Žingsnis 5
Tada nuimkite nuo ugnies, atvėsinkite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, obuolių sezonas, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, obuolių uogienė

Kategorijos