Mandarinų uogienė su vaniliniu cukrumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mandarinų uogienė su vaniliniu cukrumi

Mandarinų uogienė su vaniliniu cukrumi. Šios uogienės konsistencija tiršta, spalva ryški, skonis sudėtingas, daugiapakopis. Pirmiausia juntamas mandarinų skonis - rūgščiai saldus, prie jo prilimpa vanilės aromatas ir tik pačioje pabaigoje - gryniausias saldumas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
132 kcal.
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Mandarinų uogienė su vaniliniu cukrumi Žingsnis 1
Nulupkite mandarinus ir supjaustykite juos mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Mandarinų uogienė su vaniliniu cukrumi Žingsnis 2
Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies. Į dugną sudėkite mandarinus, ant viršaus supilkite granuliuotą cukrų ir vanilinį cukrų. Jokiu būdu nemaišykite, kol mandarinai neišspaudė sulčių! Kyla pavojus subraižyti keptuvę cukraus dalelėmis.

Žingsnis 3

Mandarinų uogienė su vaniliniu cukrumi Žingsnis 3
Stebėkite būsimą uogienę. Kai mandarinų sultys išsiskirs ir cukrus šiek tiek ištirps, pradėkite maišyti kas kelias minutes. Svarbu nepervirti ir vis tiek įsitikinti, kad visas cukrus ištirpo. Jei esate įsitikinę, kad karštoje uogienėje jis ištirps savaime, tuomet ne, teks baigti virti.

Žingsnis 4

Mandarinų uogienė su vaniliniu cukrumi Žingsnis 4
Kai uogienė bus paruošta, nuimkite ją nuo kaitlentės. Karštą išpilstykite į indelius. Jei visas skanėstas naudojamas iš karto, palaukite, kol atvės. Skonis kurį laiką bręs ir taps ryškesnis.

Žingsnis 5

Mandarinų uogienė paruošta! Nepakeičiamas per šventes ir dienomis, kai norisi grįžti į nerūpestingą vaikystę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, obuolių sezonas, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, obuolių uogienė

Kategorijos