Mango ledai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Mango ledai

Desertai su vaisiais visada yra sėkmingas ir harmoningas malonus ir naudingas derinys. Švelnus ir kvapnus desertas gaminamas iš egzotiškų mangų vaisių, kurių saldus ir šiek tiek rūgštokas skonis puikiai tinka gaivinantiems ledams gaminti. Burnoje tirpstantys vaisių gabaliukai susmulkinami į švelnią tyrę, o iki sodrių putų išplakti kiaušinių baltymai suteikia ledams erdvią tekstūrą.
Gaminimo laikas
350 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mango ledai Žingsnis 1
Paruoškite mangus. Nuluptus mangus padalykite į dvi lygias dalis. Vieną pusę mangų minkštimo smulkiai supjaustykite. Kitą mangų vaisių pusę sudėkite į trintuvą, įdėkite 1,5 valgomojo šaukšto cukraus, citrinos sulčių ir sutrinkite.

Žingsnis 2

Mango ledai Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Kiaušinių baltymus sudėkite į švarų gilų dubenį, suberkite druską ir plakite mikseriu dideliu greičiu iki purių baltų putų. Toliau plakite ir įmaišykite 1 valgomąjį šaukštą cukraus. Atskirame dubenyje mikseriu išplakite grietinėlę iki standžių putų. Suplaktus baltymus įmaišykite į grietinėlę, atsargiai maišydami silikonine mentele. Sudėkite mangų tyrę ir minkštimo gabalėlius. Šaukštu išpilstykite į vazas ir palikite šaldytuve 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos