Publikavimo data: 2025-08-19
Mango tyrė
Mango yra egzotiško skonio vaisius, kurio saldus minkštimas pasižymi egzotišku skoniu. Minkštimas paprastai būna ryškiai geltonos arba oranžinės spalvos. Mangai vartojami salotoms, padažams ir netgi dedami į kai kuriuos mėsos patiekalus. Žinoma, iš mangų gaminamos nuostabios saldžios uogienės. Prinokęs mango vaisius yra ne tik skanus ir sultingas, bet ir turi daug vitamino C. Manguose taip pat gausu B, A, E grupės vitaminų, kalcio, magnio ir geležies. Mango padeda stiprinti organizmo imuninę apsaugą, normalizuoti virškinamojo trakto veiklą, gerina regėjimą ir odos bei plaukų išvaizdą.
Žingsnis 1
Nuluptą mangą supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite mango griežinėlius į trintuvą. Įpilkite medaus.
Žingsnis 3
Sutrinkite mangą ir medų iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Desertą sudėkite į dubenį. Paruošta.
Kategorijos