Mango tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Mango tyrė

Mango yra egzotiško skonio vaisius, kurio saldus minkštimas pasižymi egzotišku skoniu. Minkštimas paprastai būna ryškiai geltonos arba oranžinės spalvos. Mangai vartojami salotoms, padažams ir netgi dedami į kai kuriuos mėsos patiekalus. Žinoma, iš mangų gaminamos nuostabios saldžios uogienės. Prinokęs mango vaisius yra ne tik skanus ir sultingas, bet ir turi daug vitamino C. Manguose taip pat gausu B, A, E grupės vitaminų, kalcio, magnio ir geležies. Mango padeda stiprinti organizmo imuninę apsaugą, normalizuoti virškinamojo trakto veiklą, gerina regėjimą ir odos bei plaukų išvaizdą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
8 min.
Kalorijos
71 kcal.
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Mango tyrė Žingsnis 1
Nuluptą mangą supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 2

Mango tyrė Žingsnis 2
Sudėkite mango griežinėlius į trintuvą. Įpilkite medaus.

Žingsnis 3

Mango tyrė Žingsnis 3
Sutrinkite mangą ir medų iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Mango tyrė Žingsnis 4
Desertą sudėkite į dubenį. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprastai, mažai kalorijų, per 10 minučių, spanguolių sezonas, šaltalankių sezonas, vaisių tyrės, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos