Publikavimo data: 2024-05-01
Mango uogienė
Mango laikomas vaisių karaliumi, nes, pasak legendos, pats Šiva užaugino medį su šiuo vaisiumi, norėdamas įtikti savo mylimajai. Išvertus šį žodį iš sanskrito kalbos, jis reiškia "didysis vaisius". Šis pavadinimas atspindi Indijos gyventojų požiūrį į mangus. Mangas naudingas imuninei sistemai, širdžiai, virškinimui, akims ir odai, be to, jis yra saldaus malonaus skonio, o pagal šį receptą iš jo žingsnis po žingsnio galite pasigaminti naminės uogienės.
Žingsnis 1
Sumaišykite ingredientus. Supjaustykite mango minkštimą nedideliais gabalėliais, sudėkite į puodą, suberkite cukrų ir citrinos sultis. Tada viską išmaišykite ir palikite mirkti 60 minučių.
Žingsnis 2
Pagaminkite uogienę. Užpilkite mangą vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies 10 minučių. Tada leiskite jam atvėsti 30 minučių ir pakartokite visą procedūrą dar 2 kartus. Išpilstykite uogienę į stiklainius.
Kategorijos