Mango uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Mango uogienė

Mango laikomas vaisių karaliumi, nes, pasak legendos, pats Šiva užaugino medį su šiuo vaisiumi, norėdamas įtikti savo mylimajai. Išvertus šį žodį iš sanskrito kalbos, jis reiškia "didysis vaisius". Šis pavadinimas atspindi Indijos gyventojų požiūrį į mangus. Mangas naudingas imuninei sistemai, širdžiai, virškinimui, akims ir odai, be to, jis yra saldaus malonaus skonio, o pagal šį receptą iš jo žingsnis po žingsnio galite pasigaminti naminės uogienės.
Gaminimo laikas
195 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
106 kcal.
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mango uogienė Žingsnis 1
Sumaišykite ingredientus. Supjaustykite mango minkštimą nedideliais gabalėliais, sudėkite į puodą, suberkite cukrų ir citrinos sultis. Tada viską išmaišykite ir palikite mirkti 60 minučių.

Žingsnis 2

Mango uogienė Žingsnis 2
Pagaminkite uogienę. Užpilkite mangą vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies 10 minučių. Tada leiskite jam atvėsti 30 minučių ir pakartokite visą procedūrą dar 2 kartus. Išpilstykite uogienę į stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos