Mango vaisių ir gėlių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Mango vaisių ir gėlių uogienė

Subtilaus skonio ir nepakartojamo vaisių ir gėlių aromato mangas veikia kaip antiseptikas, kovoja su peršalimo ligomis ir onkologinėmis ligomis. Tokios rimtos savybės suteikia jums pagrindo iš jo gaminti uogienę ir bet kuriuo metų laiku gauti dalį šių privalumų. Juo labiau kad paruošimas nesukels daug rūpesčių, o tų, kuriuos vaišinsite, susižavėjimas bus užtikrintas.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
142 kcal.
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mango vaisių ir gėlių uogienė Žingsnis 1
Supjaustykite mangus kubeliais, pusę jų sudėkite į puodą, supilkite pusę cukraus, tada sudėkite kitą pusę vaisių ir supilkite likusį cukrų. Dėkite puodą į šaldytuvą 60 minučių, kad vaisiai prisitrauktų sulčių.

Žingsnis 2

Mango vaisių ir gėlių uogienė Žingsnis 2
Puodą su vaisiais ir cukrumi statykite ant mažiausios ugnies, užvirinkite, virkite 7-10 minučių, tada supilkite laimo sultis, užvirinkite ir išjunkite. Atvėsinkite iki kambario temperatūros. Tada dar kelis kartus pavirkite po 5-7 minutes ir palikite atvėsti. Paskutinį kartą užvirinkite ir supilstykite į stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos