Publikavimo data: 2024-04-02
Manų kruopų bandelės
Siūlome paruošti sluoksniuotus marokietiškus plokštainius iš miltų ir manų kruopų be mielių. Jie kepami keptuvėje, todėl šis receptas tinka net tiems, kurie neturi orkaitės. Į tešlą įdėtos manų kruopos puikiai sugeria drėgmę. Dėl to ją labai lengva išminkyti. O gatavi manų kruopų pyragėliai gaunasi orūs ir ploni. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta sluoksniuotą tešlą. Paruošti manų kruopų pyragėlius pagal mūsų receptą labai paprasta.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti manų kruopų pyragėlius. Į anksčiau persijotus miltus įberkite 1 puodelį manų kruopų, druskos ir kepimo miltelių. Viską gerai išmaišykite. Po to plona srovele supilkite vandenį, tuo pat metu maišydami šaukštu. Kai skysčio neliks, pradėkite minkyti tešlą rankomis. Tai galite daryti tiesiai dubenyje arba ant miltais pabarstyto stalviršio. Tešlą, prieš tai uždengtą rankšluosčiu, palikite nuošalyje.
Žingsnis 2
Grįžkite į tešlą. Padalykite ją į 10 vienodų dalių ir suformuokite nedidelius rutuliukus. Minkykite tešlą rankomis, lyginkite ją, kol taps permatoma. Tešlą pabarstykite trupučiu miltų. Suvyniokite ją taip, tarsi lankstytumėte lakštą. Gausite kvadratinius ruošinius. Patepkite aliejumi ir vėl iškočiokite. Šį veiksmą pakartokite 2 kartus. 3 veiksmas: miltų ir manų kruopų paplotėlius kepkite keptuvėje. Pastatykite ją ant ugnies jos neriebalindami. Įkaitinkite. Sudėkite tortilijas ir kepkite iš abiejų pusių 3-4 minutes.
Kategorijos