Publikavimo data: 2024-06-08
Marinuoti lašiniai su sojų padažu
Lašiniai yra ukrainiečių virtuvės patiekalas. Marinatas patiekalui suteikia pikantišką skonį. Patiekalas yra sultingas ir švelnaus skonio. Salotas greitai marinuojamas ir gaunamas skanus. Patiekalas tinka ir pusryčiams, ir įprastam užkandžiui. Marinuoti lašiniai patiks visiems, kurie jų paragaus.
Žingsnis 1
Nulupkite česnaką ir supjaustykite apskritais griežinėliais. Nuplaukite lauro lapą ir kartu su česnaku sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Supilkite sojų padažą į dubenį ir išmaišykite. Į marinatą sudėkite lašinius, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Ant viršaus uždėkite lėkštę ir stiklainį su vandeniu, kad mėsa būtų visiškai apsemta marinatu. Palikite marinuotis 3 dienas. Ketvirtą dieną nuimkite svorį ir išimkite mėsą.
Kategorijos