Marinuoti lašiniai su sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Marinuoti lašiniai su sojų padažu

Lašiniai yra ukrainiečių virtuvės patiekalas. Marinatas patiekalui suteikia pikantišką skonį. Patiekalas yra sultingas ir švelnaus skonio. Salotas greitai marinuojamas ir gaunamas skanus. Patiekalas tinka ir pusryčiams, ir įprastam užkandžiui. Marinuoti lašiniai patiks visiems, kurie jų paragaus.
Gaminimo laikas
4320 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
599 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
63 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti lašiniai su sojų padažu Žingsnis 1
Nulupkite česnaką ir supjaustykite apskritais griežinėliais. Nuplaukite lauro lapą ir kartu su česnaku sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Marinuoti lašiniai su sojų padažu Žingsnis 2
Supilkite sojų padažą į dubenį ir išmaišykite. Į marinatą sudėkite lašinius, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Marinuoti lašiniai su sojų padažu Žingsnis 3
Ant viršaus uždėkite lėkštę ir stiklainį su vandeniu, kad mėsa būtų visiškai apsemta marinatu. Palikite marinuotis 3 dienas. Ketvirtą dieną nuimkite svorį ir išimkite mėsą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos