Publikavimo data: 2024-06-15
Marshmallow įdaras
Plombyras gali būti gaminamas iš pieno ir grietinėlės su cukrumi arba medumi, arba galima naudoti zefyrus ir grietinėlę. Zefyrai yra puikus saldumynas ir besilaikantiems dietos, ir mėgstantiems saldumynus, nes turi mažai kalorijų. Į zefyrus panašus saldumynas buvo ruošiamas dar senovės Egipte - jo sudėtyje buvo medaus ir zefyrų sulčių. Zefyras išvertus iš prancūzų kalbos reiškia "pučiantis", o prancūzai zefyrą išrado paragavę rusiško zefyro.
Žingsnis 1
Paruoškite zefyrų aromato pagrindą. Pusę grietinėlės supilkite į puodą ir kaitinkite neužvirdami, sumažinkite ugnį ir suberkite kokoso drožles. Išmaišykite ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Kitą pusę grietinėlės supilkite į kitą puodą ir sudėkite zefyrus. Pastatykite ant silpnos ugnies ir ištirpinkite zefyrus grietinėlėje.
Žingsnis 2
Užšaldykite zefyrų kremą. Nukelkite kremą ir zefyrus nuo ugnies ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Įmaišykite grietinėlę ir kokosų drožles. Įdėkite indą į dubenį su ledu ir plakite indo turinį mikseriu 7-10 minučių iki vientisos masės. Šaukštu supilkite mišinį į indą ir įdėkite į šaldiklį 7 valandoms.
Kategorijos