Maskarponės sūrio pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Maskarponės sūrio pyragas

Sūrio pyrago pagrindas paprastai būna smėlėtas, o įdarą sudaro sūris arba varškė. Pagal šį receptą siūlome gaminti maskarponės sūrio pyragą. Jis gaunasi sotus ir labai sotus.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
331 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
30 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Maskarponės sūrio pyragas Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite sviestą, 1 kiaušinį, druską ir miltus, viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Turėtų gautis tvirta tešla

Žingsnis 2

Maskarponės sūrio pyragas Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite ir sudėkite į paruoštą kepimo indą, paskirstydami tešlą ant indo dugno ir šonų. Įdėkite tešlą į šaldytuvą 20 minučių.

Žingsnis 3

Maskarponės sūrio pyragas Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite maskarponės sūrį, cukraus pudrą, pieną ir 2 kiaušinius, viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Maskarponės sūrio pyragas Žingsnis 4
Išimkite tešlos formą iš šaldytuvo ir supilkite į ją paruoštą įdaro masę.

Žingsnis 5

Maskarponės sūrio pyragas Žingsnis 5
Dėkite sūrio pyrago formą į 160 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 60 minučių. Išėmę sūrio pyragą, leiskite jam atvėsti ir padėkite į šaldytuvą nakčiai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos