Publikavimo data: 2024-06-15
Medaus pieno pyragaičiai
Medaus pyragaičiai patiks aromatingų desertų mėgėjams. Jis išsiskiria neįprastu medaus poskoniu, o kokosų aliejus suteikia riešutų skonį. Šis receptas nereikalauja daug laiko, ingredientai gana universalūs.
Žingsnis 1
Puodą arba vandens vonelę su sviestu, medumi ir cukrumi statykite ant ugnies. Kai cukrus ištirps, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Tada į sirupą atsargiai įmuškite kiaušinius, vanilės esenciją ir pieną. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Miltų mišinį supilkite į kiaušinių mišinį ir atsargiai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Supilkite tešlą į formą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos