Medaus tyrė su vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Medaus tyrė su vaisiais

Medus yra unikalus bitininkystės produktas, saldus skanėstas, ne tik skanus, bet ir neįtikėtinai naudingas savo savybėmis. Meduje gausu vitaminų K, E, C ir A. Meduje taip pat yra kalio, kalcio, cinko, jodo ir geležies. Dėl tokio naudingų medžiagų rinkinio sistemingas medaus vartojimas maiste padeda stiprinti imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
101 kcal.
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Medaus tyrė su vaisiais Žingsnis 1
Nulupkite mandariną ir supjaustykite griežinėliais. Obuolius taip pat nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Medaus tyrė su vaisiais Žingsnis 2
Sudėkite obuolį, mandariną, vynuoges į maišytuvą. Sumaišykite visus vaisius į tyrę. Įdėkite medaus ir dar kartą suplakite mišinį mikseriu.

Žingsnis 3

Medaus tyrė su vaisiais Žingsnis 3
Paruoštą tyrę perkelkite į serviravimo dubenį.

Žingsnis 4

Medaus tyrė su vaisiais Žingsnis 4
Pagal skonį į tyrę įberkite cinamono.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos