Meksikietiškas pico de gallo padažas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Meksikietiškas pico de gallo padažas.

"Pico de gallo" yra tradicinis meksikietiškas padažas. Jo sudedamosios dalys nėra termiškai apdorotos, todėl jis yra lengvas ir sveikas. Kaip ir visi meksikietiškos virtuvės patiekalai, šis patiekalas yra ryškios spalvos ir aštraus gaivaus skonio. Šį tirštą padažą galima patiekti su mėsa arba žuvimi. Norėdami pasigaminti "Pico de gallo" namuose, kaip pagrindą naudokite šviežius pomidorus ir raudonąsias aštriąsias paprikas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Meksikietiškas pico de gallo padažas. Žingsnis 1
Paruoškite du padažo pagrindus. Į dubenyje esantį svogūną įpilkite citrinos sulčių ir druskos. Išmaišykite ingredientus. Palikite 5 minutes, kad prisitrauktų. Tada į tą patį indą sudėkite česnaką ir kalendrą. Į dubenį su pomidorais suberkite smulkintą papriką ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Meksikietiškas pico de gallo padažas. Žingsnis 2
Sudėkite pagrindus ir galutinai paruoškite padažą. Sudėkite indų turinį ir pagardinkite alyvuogių aliejumi. Pagardinkite druska ir išmaišykite. Palikite atvėsti šaldytuve 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos