Publikavimo data: 2024-06-08
Meksikietiškas pico de gallo padažas.
"Pico de gallo" yra tradicinis meksikietiškas padažas. Jo sudedamosios dalys nėra termiškai apdorotos, todėl jis yra lengvas ir sveikas. Kaip ir visi meksikietiškos virtuvės patiekalai, šis patiekalas yra ryškios spalvos ir aštraus gaivaus skonio. Šį tirštą padažą galima patiekti su mėsa arba žuvimi. Norėdami pasigaminti "Pico de gallo" namuose, kaip pagrindą naudokite šviežius pomidorus ir raudonąsias aštriąsias paprikas.
Žingsnis 1
Paruoškite du padažo pagrindus. Į dubenyje esantį svogūną įpilkite citrinos sulčių ir druskos. Išmaišykite ingredientus. Palikite 5 minutes, kad prisitrauktų. Tada į tą patį indą sudėkite česnaką ir kalendrą. Į dubenį su pomidorais suberkite smulkintą papriką ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite pagrindus ir galutinai paruoškite padažą. Sudėkite indų turinį ir pagardinkite alyvuogių aliejumi. Pagardinkite druska ir išmaišykite. Palikite atvėsti šaldytuve 15 minučių.
Kategorijos