Melasos įdaras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Melasos įdaras

Neįprastas ledų ir melasos derinys suteiks naujų skonio pojūčių. Melasa yra daug sveikesnė už paprastą cukrų. Tai natūralus saldiklis, pagerinantis produkto skonį ir savybes. Šis saldus sirupas gaminamas iš kukurūzų krakmolo ir miežių salyklo. Jame yra daug organizmui svarbių mikroelementų, pavyzdžiui, fosforo, kalcio, kalio ir magnio. Todėl melasos ledai pasirodys ne tik skanus, bet ir sveikas desertas.
Gaminimo laikas
540 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
380 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Melasos įdaras Žingsnis 1
Pagaminkite zefyrų kremą. Zefyrus porai minučių įdėkite į mikrobangų krosnelę, kad suminkštėtų. Išplakite juos mikseriu, po truputį įmaišydami sviestą. Plakite apie 2 minutes, kad kremas taptų vientisas ir glotnus. Sudėkite masę į maišytuvą, supilkite grietinėlę ir plakite tiesiog 10 sekundžių.

Žingsnis 2

Melasos įdaras Žingsnis 2
Baigti gaminti. Į gautą mišinį įpilkite melasos, pipirų ir gvazdikėlių. Dar 30 sekundžių plakite mikseriu. Masė turėtų padidėti. Svarbu nepamiršti, kad ledai užšaldžius pakils, todėl imkite tokio dydžio formeles su atsarga. Paskirstykite preparatą į formeles. Įdėkite desertą į šaldiklį 8 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
šaldymas, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, žalumynų sezonas, ledai, receptų knyga, kondensuoto pieno ledai

Kategorijos