Melionų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Melionų pyragas

Šaldytuve buvo likę meliono ir kilo noras pasigaminti vatrušką, o kad melionas nenueitų perniek, jį realizavo į skanų reikalą. Dabar tai mėgstamiausias vatruškos receptas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Melionų pyragas Žingsnis 1
Supjaustykite melioną gabalėliais, kad galėtumėte jį sumaišyti su maišytuvu.

Žingsnis 2

Melionų pyragas Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite varškę, kiaušinį, cukrų ir melioną.

Žingsnis 3

Melionų pyragas Žingsnis 3
Plakite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Melionų pyragas Žingsnis 4
Iškočiokite tešlą iki formos dydžio. Nupjaukite nedidelį gabalėlį tešlos papuošimui.

Žingsnis 5

Melionų pyragas Žingsnis 5
Tešlą sudėkite į formą, suformuokite šonus, sudėkite varškę.

Žingsnis 6

Melionų pyragas Žingsnis 6
Nedideliu tešlos gabalėliu papuoškite paplotėlio viršų.

Žingsnis 7

Melionų pyragas Žingsnis 7
Aptepkite paplotėlį kiaušinio tryniu.

Žingsnis 8

Melionų pyragas Žingsnis 8
Kepkite 180˚C temperatūroje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., abrikosų sezonas, išbandyti receptai, pyragai, receptų knyga, varškės paplotėliai, varškės pyragas, kiaušinių tešla

Kategorijos