Publikavimo data: 2025-08-18
Melionų pyragas
Šaldytuve buvo likę meliono ir kilo noras pasigaminti vatrušką, o kad melionas nenueitų perniek, jį realizavo į skanų reikalą. Dabar tai mėgstamiausias vatruškos receptas.
Žingsnis 1
Supjaustykite melioną gabalėliais, kad galėtumėte jį sumaišyti su maišytuvu.
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite varškę, kiaušinį, cukrų ir melioną.
Žingsnis 3
Plakite trintuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Iškočiokite tešlą iki formos dydžio. Nupjaukite nedidelį gabalėlį tešlos papuošimui.
Žingsnis 5
Tešlą sudėkite į formą, suformuokite šonus, sudėkite varškę.
Žingsnis 6
Nedideliu tešlos gabalėliu papuoškite paplotėlio viršų.
Žingsnis 7
Aptepkite paplotėlį kiaušinio tryniu.
Žingsnis 8
Kepkite 180˚C temperatūroje 25 minutes.
Kategorijos