Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais

Kai šaltuoju metų laiku norisi šilumos ir jaukumo, išsikepkite šiuos gardžius, sotus, aromatingus bulvių ir grybų įdarytus pyragėlius. Manau, kad šie kepiniai patiks visiems jūsų šeimos nariams. Be to, juos greitai ir lengvai paruošite, nes šie sluoksniuotos tešlos kepiniai gaminami naudojant parduotuvėje pirktą sluoksniuotą tešlą.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais Žingsnis 1
Bulves nulupkite, nuplaukite ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais Žingsnis 2
Supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, kepkite, kol taps auksinės spalvos (apie 7 minutes).

Žingsnis 3

Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais Žingsnis 3
Tada į svogūnus sudėkite supjaustytus pievagrybius (jų nemalkite, nes kepant jie susitrauks) ir kepkite, kol iš grybų išgaruos drėgmė (apie 5-7 min.). Nepamirškite būsimo faršo pasūdyti ir pabarstyti pipirais.

Žingsnis 4

Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais Žingsnis 4
Virtas bulves sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 5

Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais Žingsnis 5
Į dubenį su tarkuotomis bulvėmis sudėkite pakepintus svogūnus ir grybus ir gerai išmaišykite. Įdaras paruoštas.

Žingsnis 6

Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais Žingsnis 6
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Tešlą iškočiokite į 20*30 cm storio lakštą ir supjaustykite į šešis vienodus gabalus.

Žingsnis 7

Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais Žingsnis 7
Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio užtepkite paruošto įdaro, maždaug po 1 valgomąjį šaukštą.

Žingsnis 8

Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais Žingsnis 8
Suformuokite iš tešlos taureles, suspausdami tešlą išilgai taurelių blokavimo siūlės.

Žingsnis 9

Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais Žingsnis 9
Paruoštus koldūnus sudėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos