Publikavimo data: 2024-06-22
Mėsos kukuliai su bulvėmis ir grybais
Kai šaltuoju metų laiku norisi šilumos ir jaukumo, išsikepkite šiuos gardžius, sotus, aromatingus bulvių ir grybų įdarytus pyragėlius. Manau, kad šie kepiniai patiks visiems jūsų šeimos nariams. Be to, juos greitai ir lengvai paruošite, nes šie sluoksniuotos tešlos kepiniai gaminami naudojant parduotuvėje pirktą sluoksniuotą tešlą.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite, nuplaukite ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, kepkite, kol taps auksinės spalvos (apie 7 minutes).
Žingsnis 3
Tada į svogūnus sudėkite supjaustytus pievagrybius (jų nemalkite, nes kepant jie susitrauks) ir kepkite, kol iš grybų išgaruos drėgmė (apie 5-7 min.). Nepamirškite būsimo faršo pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Žingsnis 4
Virtas bulves sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 5
Į dubenį su tarkuotomis bulvėmis sudėkite pakepintus svogūnus ir grybus ir gerai išmaišykite. Įdaras paruoštas.
Žingsnis 6
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Tešlą iškočiokite į 20*30 cm storio lakštą ir supjaustykite į šešis vienodus gabalus.
Žingsnis 7
Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio užtepkite paruošto įdaro, maždaug po 1 valgomąjį šaukštą.
Žingsnis 8
Suformuokite iš tešlos taureles, suspausdami tešlą išilgai taurelių blokavimo siūlės.
Žingsnis 9
Paruoštus koldūnus sudėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-35 minutėms.
Kategorijos