Mėsos paplotėliai ant varškės ir kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mėsos paplotėliai ant varškės ir kefyro

Kepti mėsos pyragaičiai daugelio mėgstami nuo vaikystės. Yra daugybė būdų, kaip paruošti tešlą pyragėliams. Vieni jų ruošiami tik saldiems, kiti - sūriems įdarams. Pagal šį receptą paruoštiems pirožkams naudojama tešla, kurios pagrindą sudaro varškė ir kefyras. Dėl tokio ingredientų derinio tešla tampa minkštesnė. Pyragėliai gaunasi labai sultingi ir sotūs, todėl puikiai tinka užkandžiams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
330 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos paplotėliai ant varškės ir kefyro Žingsnis 1
Varškę sudėkite į gilų dubenį. Supilkite kefyrą ir įmuškite kiaušinį. Mišinį gerai išmaišykite. Palaipsniui į dubenį suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Palikite tešlą 15 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Mėsos paplotėliai ant varškės ir kefyro Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite maltą mėsą į dubenį ir sumaišykite su svogūnu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Mėsos paplotėliai ant varškės ir kefyro Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite dešrą. Supjaustykite tešlą vienodais gabalėliais ir iškočiokite į plokščius pyragėlius. Į paruoštus plokščius paplotėlius dėkite mėsos įdaro ir užspauskite paplotėlius.

Žingsnis 4

Mėsos paplotėliai ant varškės ir kefyro Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją aliejų. Kepkite kepsnelius ant vidutinės ugnies po dangčiu iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, kepimas orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, užkandis, kopūstų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, kopūstų pyragai, pyragai su sausomis mielėmis

Kategorijos