Mikrobangų krosnelės sandarinimas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Mikrobangų krosnelės sandarinimas

Plombyras buvo išrastas XIX a. Prancūzijoje, tačiau SSRS plombyras išpopuliarėjo XX a. 1937 m. lapkričio 4 d. Maskvoje buvo pagamintas pirmasis plombyras. Vėliau Maskvoje, Leningrade ir Charkove pradėjo veikti šaldytuvų gamyklos. 1940 m. didžiausia gamykla atidaryta Kijeve. Vėliau buvo parengtas GOST 31457-2012, pagal kurį iki šiol gaminami plombjerai. Tačiau populiarius kreminius ledus iš pieno ir grietinėlės su kiaušinių priedais galima gana lengvai pasigaminti namuose - net mikrobangų krosnelėje.
Gaminimo laikas
145 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mikrobangų krosnelės sandarinimas Žingsnis 1
Sumaišykite visus ingredientus. Išplakite trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Į mišinį suberkite krakmolą ir išmaišykite iki vientisos masės. Maišydami palaipsniui į mišinį supilkite pieną ir išmaišykite. Įdėkite mišinį į mikrobangų krosnelę didžiausiu galingumu 5 minutėms. Kas minutę išimkite dubenį ir išmaišykite mišinį.

Žingsnis 2

Mikrobangų krosnelės sandarinimas Žingsnis 2
Ledų mišinį užšaldykite. Išimkite dubenį iš mikrobangų krosnelės, uždenkite mišinio paviršių maistine plėvele ir visiškai atvėsinkite. Išplakite šaltą grietinėlę iki viršūnių ir supilkite ją į atvėsusį kiaušinių ir pieno mišinį. Perkelkite mišinį į indą ir užšaldykite 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos