Miltelių pavidalo džiūvėsėliai namuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Miltelių pavidalo džiūvėsėliai namuose

Dažniausiai džiūvėsėliai naudojami mėsos ir žuvies kotletams, kotletams ir šniceliams apvolioti. Kad produktai gerai pasidengtų sausais džiūvėsėliais, juos reikia pamirkyti skystuose ingredientuose - aliejuje, piene arba kiaušiniuose. Duonos trupiniai apsaugo mėsą nuo išsausėjimo, padeda išsaugoti sultingumą, išlaiko gaminių formą ir net suteikia naujų skonio atspalvių. Duonos trupinius galite pasigaminti susmulkinę sudžiūvusius duonos likučius. O kaip greitai ir lengvai pasigaminti džiūvėsėlių namuose - recepte.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
46 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Miltelių pavidalo džiūvėsėliai namuose Žingsnis 1
Keptuvėje išdžiovinkite džiūvėsėlius. Įkaitinkite sausą keptuvę ir supilkite į ją džiūvėsėlius. Geriau nedėti trupinių kartu su duonos kubeliais, nes jie greitai išdžius ir pradės degti. Ant vidutinės ugnies nuolat maišydami džiovinkite duoną. Stebėkite, kad džiūvėsėliai nesudegtų, kitaip jie taps kartūs. Iškepusiems džiūvėsėliams leiskite atvėsti.

Žingsnis 2

Miltelių pavidalo džiūvėsėliai namuose Žingsnis 2
Atvėsusius džiūvėsėlius sumalkite. Maisto smulkintuvu, blenderiu arba kavos malūnėliu sumalkite džiūvėsėlius iki smulkių trupinių. Duonos gabalėlius galite sudėti į maišelį ir susmulkinti kočėlu. Paruoštus džiūvėsėlius supilkite į švarų, sausą dubenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos