Minestrone sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Minestrone sriuba

Šis patiekalas priklauso italų virtuvei. Tačiau ne tik italų širdis užkariavo tiršta ir soti minestronės sriuba. Šioje sriuboje yra daug ingredientų, todėl ji tokia soti ir skani. Prie šio patiekalo prie stalo lengvai susirinks visa mėgstama šeima.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minestrone sriuba Žingsnis 1
Bulves ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Supjaustykite kumpį plonomis juostelėmis ir padalykite į 2 dalis. Supjaustykite svogūną ir kopūstus. Nedideliame kiekyje augalinio aliejaus apkepkite vieną kumpio ir svogūno dalį iki auksinės spalvos. Apkeptą svogūną ir kumpį sudėkite į puodą.

Žingsnis 2

Minestrone sriuba Žingsnis 2
Sudėkite bulves, morkas, kopūstus, smulkiai supjaustytus bazilikus ir pakepinkite keptuvėje. Kai daržovės paruduos, sudėkite jas į keptuvę. Tada sudėkite žirnelius, ryžius, kubeliais supjaustytus nuluptus pomidorus, pupeles. Pagal skonį įberkite druskos ir lauro lapų.

Žingsnis 3

Minestrone sriuba Žingsnis 3
Supilkite sultinį. Virkite, kol suminkštės, 35 minutes. Kitą kumpio dalį sumaišykite su susmulkintu česnaku ir sudėkite į sriubą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos