Minestrone sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Minestrone sriuba

Šis patiekalas priklauso italų virtuvei. Tačiau ne tik italų širdis užkariavo tiršta ir soti minestronės sriuba. Šioje sriuboje yra daug ingredientų, todėl ji tokia soti ir skani. Prie šio patiekalo prie stalo lengvai susirinks visa mėgstama šeima.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Minestrone sriuba Žingsnis 1
Bulves ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Supjaustykite kumpį plonomis juostelėmis ir padalykite į 2 dalis. Supjaustykite svogūną ir kopūstus. Nedideliame kiekyje augalinio aliejaus apkepkite vieną kumpio ir svogūno dalį iki auksinės spalvos. Apkeptą svogūną ir kumpį sudėkite į puodą.

Žingsnis 2

Minestrone sriuba Žingsnis 2
Sudėkite bulves, morkas, kopūstus, smulkiai supjaustytus bazilikus ir pakepinkite keptuvėje. Kai daržovės paruduos, sudėkite jas į keptuvę. Tada sudėkite žirnelius, ryžius, kubeliais supjaustytus nuluptus pomidorus, pupeles. Pagal skonį įberkite druskos ir lauro lapų.

Žingsnis 3

Minestrone sriuba Žingsnis 3
Supilkite sultinį. Virkite, kol suminkštės, 35 minutes. Kitą kumpio dalį sumaišykite su susmulkintu česnaku ir sudėkite į sriubą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, grūdų ir ankštinių daržovių sriubos, sriubos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, cukinijų sezonas, pomidorų sezonas, minestrone, namų receptai, receptų knyga, pomidorų sriubos, konservuotos žirnių sriubos

Kategorijos