Publikavimo data: 2024-05-25
Minestrone sriuba
Šis patiekalas priklauso italų virtuvei. Tačiau ne tik italų širdis užkariavo tiršta ir soti minestronės sriuba. Šioje sriuboje yra daug ingredientų, todėl ji tokia soti ir skani. Prie šio patiekalo prie stalo lengvai susirinks visa mėgstama šeima.
Žingsnis 1
Bulves ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Supjaustykite kumpį plonomis juostelėmis ir padalykite į 2 dalis. Supjaustykite svogūną ir kopūstus. Nedideliame kiekyje augalinio aliejaus apkepkite vieną kumpio ir svogūno dalį iki auksinės spalvos. Apkeptą svogūną ir kumpį sudėkite į puodą.
Žingsnis 2
Sudėkite bulves, morkas, kopūstus, smulkiai supjaustytus bazilikus ir pakepinkite keptuvėje. Kai daržovės paruduos, sudėkite jas į keptuvę. Tada sudėkite žirnelius, ryžius, kubeliais supjaustytus nuluptus pomidorus, pupeles. Pagal skonį įberkite druskos ir lauro lapų.
Žingsnis 3
Supilkite sultinį. Virkite, kol suminkštės, 35 minutes. Kitą kumpio dalį sumaišykite su susmulkintu česnaku ir sudėkite į sriubą.
Kategorijos