Publikavimo data: 2024-05-25
Nuoširdi minestronė su pupelėmis
Maiste esantys baltymai yra mūsų ląstelių statybinė medžiaga. Tirštoje itališkoje minestronės sriuboje naudojamos trijų rūšių pupelės - augalinių baltymų šaltinis, mėsa, taip pat įvairios daržovės, prieskoninės žolelės ir česnakai. Nereikia nė sakyti, kad šis patiekalas yra ne tik aromatingas, skanus, sotus, bet ir labai maistingas. Tiesą sakant, šis patiekalas yra palyginti nebrangus, o jį gaminti gali ir virtuvės meistrai, ir mėgėjai, ir pradedantieji virėjai.
Žingsnis 1
Aštriu peilio galu padarykite pomidorams kryžiaus formos įpjovas ir panardinkite juos į verdantį vandenį. Tada panardinkite juos į šaltą vandenį ir nulupkite odelę. Perpjaukite pomidorus per pusę, išimkite sėklas, o minkštimą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Supjaustykite šoninę griežinėliais. Susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 2
Keptuvėje aliejuje apkepkite svogūną ir krūtinėlę. Tada sudėkite virtus žiedinius kopūstus ir šparagines pupeles.
Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite tiek sultinio, kad apsemtų daržoves. Virkite 20 minučių ant silpnos ugnies. Į sriubą supilkite mažus makaronus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įmaišykite likusį sultinį iki norimo tirštumo. Kokio tirštumo sriuba bus, pamatysite, kai ji pastovės 7-10 minučių.
Kategorijos