Nuoširdi minestronė su pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Nuoširdi minestronė su pupelėmis

Maiste esantys baltymai yra mūsų ląstelių statybinė medžiaga. Tirštoje itališkoje minestronės sriuboje naudojamos trijų rūšių pupelės - augalinių baltymų šaltinis, mėsa, taip pat įvairios daržovės, prieskoninės žolelės ir česnakai. Nereikia nė sakyti, kad šis patiekalas yra ne tik aromatingas, skanus, sotus, bet ir labai maistingas. Tiesą sakant, šis patiekalas yra palyginti nebrangus, o jį gaminti gali ir virtuvės meistrai, ir mėgėjai, ir pradedantieji virėjai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
76 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuoširdi minestronė su pupelėmis Žingsnis 1
Aštriu peilio galu padarykite pomidorams kryžiaus formos įpjovas ir panardinkite juos į verdantį vandenį. Tada panardinkite juos į šaltą vandenį ir nulupkite odelę. Perpjaukite pomidorus per pusę, išimkite sėklas, o minkštimą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Supjaustykite šoninę griežinėliais. Susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 2

Nuoširdi minestronė su pupelėmis Žingsnis 2
Keptuvėje aliejuje apkepkite svogūną ir krūtinėlę. Tada sudėkite virtus žiedinius kopūstus ir šparagines pupeles.

Žingsnis 3

Nuoširdi minestronė su pupelėmis Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite tiek sultinio, kad apsemtų daržoves. Virkite 20 minučių ant silpnos ugnies. Į sriubą supilkite mažus makaronus. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įmaišykite likusį sultinį iki norimo tirštumo. Kokio tirštumo sriuba bus, pamatysite, kai ji pastovės 7-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos