Publikavimo data: 2025-08-18
Mišrainė ant avižinės pitos su pipirais ir grybais
Ne tik skanių, bet ir sveikų, sočių, greitų pusryčių receptas.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais. Karbonadą galite palikti tokį, kokio pageidaujate.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite, kad jis greičiau išsilydytų.
Žingsnis 3
Kiaušinius ir pieną sumaišykite šakute. Paskaninkite pipirais ir druska, kad būtų sveikiau ir skaniau.
Žingsnis 4
Paruoškite pipirus, kad būtų lengviau viską sudėti į keptuvę.
Žingsnis 5
Jums reikės 2 pitos tortilijų (sūrio arba avižinių dribsnių).
Žingsnis 6
Grybus apkepkite sausoje keptuvėje.
Žingsnis 7
Išimkite grybus iš keptuvės, patepkite juos aliejumi ir sudėkite pirmąją lavašo plokštainį. Aptepkite jį majonezu.
Žingsnis 8
Grybus, pomidorus, karbonadą, pipirus ir sūrį išdėliokite bet kokia tvarka.
Žingsnis 9
Supilkite kiaušinių plakinį ir uždenkite antrąja pitos duonele.
Žingsnis 10
Kepkite kelias minutes iš vienos pusės, tada apverskite, pabarstykite sūriu ir uždenkite dangčiu. Kepkite ant mažos ugnies, kol iškeps.
Kategorijos