Publikavimo data: 2025-08-17
Moliūgų ir maltos mėsos plokštainiai
Labai skanus ir neįprastas bandelių su moliūgais receptas. Skonis malonus ir švelnus.
Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite gabalėliais. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Sudėkite moliūgą ant pergamentu išklotos kepimo skardos, apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite druska. Dėkite į orkaitę 30 minučių. Susmulkinkite mikseriu.
Žingsnis 2
Kepkite faršą aliejuje, kol iškeps.
Žingsnis 3
Dubenyje išminkykite tešlą. Sumaišykite kefyrą, sodą ir miltus. Neminkykite per ilgai, tešla bus minkšta.
Žingsnis 4
Padalykite tešlą į 8 dalis. Įdarui sumaišykite maltą mėsą su moliūgais. Dalį tešlos iškočiokite į apskritimą ir įdėkite įdaro.
Žingsnis 5
Suspauskite į kamuoliuką.
Žingsnis 6
Išvyniokite į apskritimą ir kepkite ant sausos keptuvės po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Aptepkite sviestu.
Kategorijos