Moliūgų ir maltos mėsos plokštainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Moliūgų ir maltos mėsos plokštainiai

Labai skanus ir neįprastas bandelių su moliūgais receptas. Skonis malonus ir švelnus.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų ir maltos mėsos plokštainiai Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite gabalėliais. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Sudėkite moliūgą ant pergamentu išklotos kepimo skardos, apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite druska. Dėkite į orkaitę 30 minučių. Susmulkinkite mikseriu.

Žingsnis 2

Moliūgų ir maltos mėsos plokštainiai Žingsnis 2
Kepkite faršą aliejuje, kol iškeps.

Žingsnis 3

Moliūgų ir maltos mėsos plokštainiai Žingsnis 3
Dubenyje išminkykite tešlą. Sumaišykite kefyrą, sodą ir miltus. Neminkykite per ilgai, tešla bus minkšta.

Žingsnis 4

Moliūgų ir maltos mėsos plokštainiai Žingsnis 4
Padalykite tešlą į 8 dalis. Įdarui sumaišykite maltą mėsą su moliūgais. Dalį tešlos iškočiokite į apskritimą ir įdėkite įdaro.

Žingsnis 5

Moliūgų ir maltos mėsos plokštainiai Žingsnis 5
Suspauskite į kamuoliuką.

Žingsnis 6

Moliūgų ir maltos mėsos plokštainiai Žingsnis 6
Išvyniokite į apskritimą ir kepkite ant sausos keptuvės po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Aptepkite sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, duona, bandelės, receptų knyga, grietinės bandelės, pusryčių bandelės su kiaušiniu, kepimas su grietine, bandelės su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais

Kategorijos