Moliūgų marmeladas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Moliūgų marmeladas

Tarp mažai kaloringų saldumynų marmeladas užima garbingą vietą. Tačiau šiandien daugelyje parduotuvių parduodamas marmeladas ne visada yra tikrai sveikas. Gaminant dažnai naudojami kenksmingi priedai ir daug cukraus. Apie tikrą natūralų marmeladą primena tik želė konsistencija. Marmeladą galite pasigaminti namuose iš moliūgų ir agar-agaro - natūralaus tirštiklio.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų marmeladas Žingsnis 1
Paruoškite moliūgą marmeladui. Įdėkite moliūgą į puodą su vandeniu. Pastatykite ant ugnies. Užvirus virkite 10-15 minučių, kol gabaliukai suminkštės. Nusunkite vandenį. Moliūgą sutrinkite trintuvu į tyrę.

Žingsnis 2

Moliūgų marmeladas Žingsnis 2
Pagaminkite moliūgų marmeladą. Į tyrę supilkite citrinos sultis, suberkite cukrų. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Nuolat maišydami pakaitinkite iki tirštumo. Agarą atskieskite 3-4 valgomaisiais šaukštais vandens. Supilkite ant moliūgų. Palikite ant karštos lėkštės 2 minutėms (neužvirkite). Supilkite į formą su šonais, kad sustingtų, palikite sustingti 20-25 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos