Moliūgų uogienė su abrikosais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Moliūgų uogienė su abrikosais

Gaminimo laikas
145 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.48/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Moliūgų uogienė su abrikosais Žingsnis 1
Paruoškite moliūgą. Puodą su moliūgu pastatykite ant silpnos ugnies, supilkite citrinos sultis ir išmaišykite. Toliau maišykite ir užvirinkite puodą.

Žingsnis 2

Moliūgų uogienė su abrikosais Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Užvirus į moliūgą sudėkite abrikosus ir nuolat maišydami virkite 15 minučių. Tada leiskite mišiniui atvėsti 1 valandą ir pakartokite procedūrą dar du kartus. Po paskutinio virimo neatvėsinkite. Paruoštą karštą uogienę supilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, obuolių sezonas, uogienė, be bendrų alergenų, receptų knyga, obuolių uogienė

Kategorijos