Moliūgų uogienė su abrikosais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Moliūgų uogienė su abrikosais

Gaminimo laikas
145 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.48/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų uogienė su abrikosais Žingsnis 1
Paruoškite moliūgą. Puodą su moliūgu pastatykite ant silpnos ugnies, supilkite citrinos sultis ir išmaišykite. Toliau maišykite ir užvirinkite puodą.

Žingsnis 2

Moliūgų uogienė su abrikosais Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Užvirus į moliūgą sudėkite abrikosus ir nuolat maišydami virkite 15 minučių. Tada leiskite mišiniui atvėsti 1 valandą ir pakartokite procedūrą dar du kartus. Po paskutinio virimo neatvėsinkite. Paruoštą karštą uogienę supilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos