Moliūgų uogienė su citrina ir apelsinais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Moliūgų uogienė su citrina ir apelsinais

Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
132 kcal.
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Moliūgų uogienė su citrina ir apelsinais Žingsnis 1
Paruoškite uogienei skirtus ingredientus. Moliūgą supjaustykite mažais kubeliais. Citriną ir apelsiną supjaustykite nedideliais kubeliais su žievele, pašalinkite kauliukus. Sudėkite kubeliais supjaustytą moliūgą ir citrusinius vaisius į puodą, pabarstykite cukrumi. Palikite pastovėti 12 valandų, kad ingredientai prisitrauktų sulčių.

Žingsnis 2

Moliūgų uogienė su citrina ir apelsinais Žingsnis 2
Išvirkite uogienę. Pastatykite puodą ant silpnos ugnies, užvirinkite, retkarčiais pamaišydami. Virkite uogienę apie 1-1,5 valandos, kol ji nuolat tirštės.

Žingsnis 3

Moliūgų uogienė su citrina ir apelsinais Žingsnis 3
Išsaugokite uogienę žiemai. Paruoštą moliūgų uogienę su citrina ir apelsinais supilstykite į stiklainius ir užsukite dangteliais. Stiklainius nuleistais dangteliais užsukite ir uždenkite antklode, kol visiškai atvės. Perkelkite stiklainius su uogiene į sandėliuką ir laikykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos