Publikavimo data: 2025-08-20
Naminė dešra
Skani ir natūrali naminė dešra.
Žingsnis 1
Išvirkite vištieną, sudėkite morkas, svogūnus, lauro lapą, prieskonius, šiek tiek druskos, galite įdėti grybų. Virkite 1,5-2 valandas.
Žingsnis 2
Atskirkite mėsą nuo kaulų.
Žingsnis 3
Įpilkite 300 ml sultinio į indą ir ištirpinkite jame 40 g želatinos.
Žingsnis 4
Supilkite želatiną į mėsą.
Žingsnis 5
Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus burokėlių sulčių.
Žingsnis 6
Ingredientus kruopščiai sumaišykite trintuvu.
Žingsnis 7
Gautą mišinį perpilkite į plastikinį butelį ir įdėkite į šaldytuvą nakčiai.
Kategorijos