Naminė dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminė dešra

Skani ir natūrali naminė dešra.
Gaminimo laikas
600 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Naminė dešra Žingsnis 1
Išvirkite vištieną, sudėkite morkas, svogūnus, lauro lapą, prieskonius, šiek tiek druskos, galite įdėti grybų. Virkite 1,5-2 valandas.

Žingsnis 2

Naminė dešra Žingsnis 2
Atskirkite mėsą nuo kaulų.

Žingsnis 3

Naminė dešra Žingsnis 3
Įpilkite 300 ml sultinio į indą ir ištirpinkite jame 40 g želatinos.

Žingsnis 4

Naminė dešra Žingsnis 4
Supilkite želatiną į mėsą.

Žingsnis 5

Naminė dešra Žingsnis 5
Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus burokėlių sulčių.

Žingsnis 6

Naminė dešra Žingsnis 6
Ingredientus kruopščiai sumaišykite trintuvu.

Žingsnis 7

Naminė dešra Žingsnis 7
Gautą mišinį perpilkite į plastikinį butelį ir įdėkite į šaldytuvą nakčiai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos vakarienė, kiaulienos vakarienė, receptų knyga, namų receptai, jūsų receptai, naminės dešros ir dešrelės, vakarienė, pietūs, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos patiekalai, antrieji kursai

Kategorijos