Naminė duona iš kvietinių miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Naminė duona iš kvietinių miltų

Kas gali būti skaniau už šviežiai iškeptą naminę duoną? Galite eksperimentuoti: pusę vandens pakeiskite alyvuogių sūrymu.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Naminė duona iš kvietinių miltų Žingsnis 1
Į šiltą vandenį suberkite druską, cukrų, sviestą ir mieles. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Naminė duona iš kvietinių miltų Žingsnis 2
Suberkite miltus ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Naminė duona iš kvietinių miltų Žingsnis 3
Išverskite tešlą ant stalo ir minkykite 10 minučių.

Žingsnis 4

Naminė duona iš kvietinių miltų Žingsnis 4
Sudėkite tešlą į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 40-50 minučių. Tešla turėtų padvigubėti.

Žingsnis 5

Naminė duona iš kvietinių miltų Žingsnis 5
Išminkykite tešlą ir sudėkite į kepimo skardą. Suformuokite duoną ir palikite 15 minučių pakilti. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepama orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, duona, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, duona su salyklu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, duona su sausomis mielėmis

Kategorijos