Naminė duona su sūriu ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Naminė duona su sūriu ir grybais

Maždaug prieš penkis tūkstančius metų buvo išrasti rankiniai malūnai ir skiedikliai, ir būtent tuo metu pirmą kartą paminėta kepta duona. Nuo seniausių laikų duona buvo daugelio tautų mitybos pagrindas. Tais laikais žmonės, mokėję kepti, turėjo didelį autoritetą. Kepimo procesas nuolat tobulėjo, kaip ir įvairių rūšių duonos asortimentas. Šiandien egzistuoja didžiulė duonos gaminių įvairovė, kurią kiekvienas gali įsigyti pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.58/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Naminė duona su sūriu ir grybais Žingsnis 1
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite grybus, kol jie iškeps.

Žingsnis 2

Naminė duona su sūriu ir grybais Žingsnis 2
Pirmiausia ant duonos riekelių sudėkite apkeptus grybus, po to žaliuosius svogūnus ir sūrio plokšteles.

Žingsnis 3

Naminė duona su sūriu ir grybais Žingsnis 3
Uždenkite duoną folija ir 15 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepama orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, duona, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, duona su salyklu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, duona su sausomis mielėmis

Kategorijos