Publikavimo data: 2025-08-18
Naminė duona su sūriu ir grybais
Maždaug prieš penkis tūkstančius metų buvo išrasti rankiniai malūnai ir skiedikliai, ir būtent tuo metu pirmą kartą paminėta kepta duona. Nuo seniausių laikų duona buvo daugelio tautų mitybos pagrindas. Tais laikais žmonės, mokėję kepti, turėjo didelį autoritetą. Kepimo procesas nuolat tobulėjo, kaip ir įvairių rūšių duonos asortimentas. Šiandien egzistuoja didžiulė duonos gaminių įvairovė, kurią kiekvienas gali įsigyti pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite grybus, kol jie iškeps.
Žingsnis 2
Pirmiausia ant duonos riekelių sudėkite apkeptus grybus, po to žaliuosius svogūnus ir sūrio plokšteles.
Žingsnis 3
Uždenkite duoną folija ir 15 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Tada nuimkite foliją ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos