Publikavimo data: 2024-05-25
Naminė šarlotė be sodos
Šarlotė be sodos ir raugo gaunasi puri ir skani. Įdarui naudokite sezoninius kaimiškus obuolius ir pyragas bus ypač sultingas!
Žingsnis 1
Kiaušinius su cukrumi plakite 7 minutes.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir atsargiai išmaišykite arba plakite mikseriu mažiausiu greičiu.
Žingsnis 3
Nulupkite obuolius ir supjaustykite juos skiltelėmis.
Žingsnis 4
Dalį tešlos supilkite į aliejumi pateptą formą, išdėliokite obuolius, sudėkite sluoksnį tešlos, tada sluoksnį obuolių ir ant viršaus užpilkite likusią tešlą.
Žingsnis 5
Dėkite formą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40-50 minučių.
Kategorijos