Naminės kalakutienos dešrelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminės kalakutienos dešrelės

Jei negalite atsisakyti naudoti pusgaminių, pabandykite juos pasigaminti patys. Naminės kalakutienos dešrelės pavers jūsų patiekalus ne tik skaniais, bet ir dietiniais. Kalakutienos filė turi daug baltymų, vitaminų ir mineralinių medžiagų. Norint paįvairinti skonį, į faršą galima įmaišyti tarkuoto sūrio ir smulkiai supjaustytų prieskoninių žolelių. Dešrelėms patogiai formuoti galima naudoti kepimo maišelius.
Gaminimo laikas
190 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Naminės kalakutienos dešrelės Žingsnis 1
Paruoškite kalakutą. Supjaustytą kalakutieną užpilkite šaltu pienu ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 2

Naminės kalakutienos dešrelės Žingsnis 2
Paruoškite maltinukus. Išmirkytus gabalėlius pertrinkite per mėsmalę. Tada sudėkite manų kruopas, česnaką, druską, juoduosius pipirus, rūkytą papriką ir gerai išmaišykite. Maltinukai turi būti ne per tiršti.

Žingsnis 3

Naminės kalakutienos dešrelės Žingsnis 3
Suformuokite dešreles. Tam paimkite konditerinį maišelį ir atsargiai perkelkite į jį paruoštą faršą. Tada išspauskite ją storomis juostelėmis ant kepimo maišelio gabalėlių. Tvirtai suvyniokite faršą, suformuodami vienodo storio dešreles. Kraštus susukite ir suriškite virvele. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 4

Išvirkite dešreles. Sudėkite dešrelių puseles į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant viryklės. Virkite iki 10 minučių, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos vakarienė, kiaulienos vakarienė, receptų knyga, namų receptai, jūsų receptai, naminės dešros ir dešrelės, vakarienė, pietūs, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos patiekalai, antrieji kursai

Kategorijos