Naminės kiaulienos dešrelės su petražolėmis ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Naminės kiaulienos dešrelės su petražolėmis ir prieskoniais

Dešros gali būti perkamos ir gaminamos ne tik pramoninėmis sąlygomis. Namuose pagaminti mėsos gaminiai yra ne ką prastesni, o be nereikalingo apdorojimo, druskos pertekliaus ir maisto priedų - dar prastesni. Tokias dešreles galima patiekti pusryčiams, pietums ir vakarienei nekenkiant šeimos sveikatai. Be to, tokia mėsa yra puikus užkandis arba priedas prie salotų mokykloje ar darbe. Be to, jos puikiai dera su bet kokiais garnyrais ar padažais.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Naminės kiaulienos dešrelės su petražolėmis ir prieskoniais Žingsnis 1
Į dubenį su malta mėsa sudėkite smulkintą česnaką, petražoles, druską ir pipirus. Į dubenį supilkite sojų padažą. Viską gerai išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 2

Naminės kiaulienos dešrelės su petražolėmis ir prieskoniais Žingsnis 2
Padalykite faršą į lygias dalis. Iš kiekvieno gabalėlio suformuokite pailgos dešros formos dešrelę. Kepkite jas 2-3 minutes iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos vakarienė, kiaulienos vakarienė, receptų knyga, namų receptai, jūsų receptai, naminės dešros ir dešrelės, vakarienė, pietūs, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos patiekalai, antrieji kursai

Kategorijos