Publikavimo data: 2025-08-21
Naminės kiaulienos dešrelės su petražolėmis ir prieskoniais
Dešros gali būti perkamos ir gaminamos ne tik pramoninėmis sąlygomis. Namuose pagaminti mėsos gaminiai yra ne ką prastesni, o be nereikalingo apdorojimo, druskos pertekliaus ir maisto priedų - dar prastesni. Tokias dešreles galima patiekti pusryčiams, pietums ir vakarienei nekenkiant šeimos sveikatai. Be to, tokia mėsa yra puikus užkandis arba priedas prie salotų mokykloje ar darbe. Be to, jos puikiai dera su bet kokiais garnyrais ar padažais.
Žingsnis 1
Į dubenį su malta mėsa sudėkite smulkintą česnaką, petražoles, druską ir pipirus. Į dubenį supilkite sojų padažą. Viską gerai išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 2
Padalykite faršą į lygias dalis. Iš kiekvieno gabalėlio suformuokite pailgos dešros formos dešrelę. Kepkite jas 2-3 minutes iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos