Naminiai džiūvėsėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Naminiai džiūvėsėliai

Išbandę šį receptą, nebereikės pirkti džiūvėsėlių iš parduotuvės. Skanūs, traškūs, o svarbiausia - savo rankomis. Geras užkandis prie alaus ar žiūrint filmą. Išbandykite pasigaminti šį greitą užkandį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
323 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai džiūvėsėliai Žingsnis 1
Duoną supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Naminiai džiūvėsėliai Žingsnis 2
Alyvuogių aliejų sumaišykite su paprika. Supilkite duoną į mišinį ir išmaišykite, kad ji tolygiai įsigertų.

Žingsnis 3

Naminiai džiūvėsėliai Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir tolygiai paskleiskite būsimus džiūvėsėlius.

Žingsnis 4

Naminiai džiūvėsėliai Žingsnis 4
Kepkite 5 minutes 240° temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, karšti užkandžiai, paprasti, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, islandy, užkandžiai, receptų knyga

Kategorijos