Publikavimo data: 2024-04-05
Naminiai jogurtiniai ledai
Šiuolaikiniai buitiniai prietaisai suteikia galimybę namuose pasigaminti natūralaus jogurto ledų. Svarbiausia pasirinkti kokybiškus ingredientus ir laikytis technologijos. Tai labai paprasta: sumaišyti produktus, įdėti į šaldiklį, išimti, vėl sumaišyti ir vėl įdėti. Ir taip kelis kartus, kol gausite norimą konsistenciją.
Žingsnis 1
Paruoškite uogas. Sudėkite braškes į maišytuvo indą ir susmulkinkite iki tyrės.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Į gilų dubenį supilkite jogurtą, suberkite braškių tyrę. Gerai išmaišykite iki vientisos masės. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir 35 minutėms įdėkite į šaldiklį. Išimkite ir dar kartą išmaišykite. Pakartokite šaldymo ir maišymo procedūrą dar kelis kartus, kol sutirštės. Dėkite ledus atgal į šaldiklį ir šaldykite 3 valandas.
Kategorijos