Naminiai obuolių pyragai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Naminiai obuolių pyragai

Pirožki yra garsus patiekalas, kuris iš karto asocijuojasi su močiute, šiluma, meile. Šiuos pyragėlius kepti išmokė ir mano močiutė, todėl jos garbei noriu parašyti šį receptą. Jie gaunasi nepaprastai skanūs, apetitiški, rudi. Tikiuosi, kad šie pyragaičiai patiks visiems.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai obuolių pyragai Žingsnis 1
Pieną pašildykite (bet neužvirkite), sumaišykite su mielėmis.

Žingsnis 2

Naminiai obuolių pyragai Žingsnis 2
Sudėkite kiaušinius, ištirpintą sviestą ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Naminiai obuolių pyragai Žingsnis 3
Supilkite miltus ir išmaišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Mišinį uždenkite ir palikite šiltoje, sausoje vietoje 15-20 minučių.

Žingsnis 4

Naminiai obuolių pyragai Žingsnis 4
Kai tešla pakils, suformuokite rutuliukus. Kepimo indą ištepkite aliejumi.

Žingsnis 5

Sumaišykite obuolių skilteles su cukrumi.

Žingsnis 6

Tešlos rutuliuke padarykite duobutę, į ją įdėkite 1 arbatinį šaukštelį obuolių ir cukraus mišinio ir iš tešlos iškočiokite valties formos pyragą. Pyragėlių viršų patepkite sviestu.

Žingsnis 7

Dėkite kepti į orkaitę, įkaitintą iki 170-180 °C temperatūros. Kepkite 20-30 minučių. Stebėkite, kad plutelė nesudegtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos