Publikavimo data: 2024-06-15
Naminiai pieno pyragėliai su vištienos krūtinėle
Naminiams šviežiems kepiniams niekas negali atsispirti. Pyragėlių su žaliaisiais svogūnais ir kiaušiniais receptas patiks keksiukų su sūriu įdaru viduje mėgėjams. Dėl mielių tešla tampa labai puri, o įdaras ją puikiai papildo.
Žingsnis 1
Paruoškite pyragėlių įdarą. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus. Sudėkite mėsą, kiaušinius ir svogūnus ir gerai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir dar kartą išmaišykite. Atidėkite įdarą į šalį ir paruoškite tešlą.
Žingsnis 2
Paimkite sviestą ir jį ištirpinkite, supilkite šiltą pieną, cukrų, sausas mieles ir išmaišykite. Po 10-15 minučių, kai mielės išputos, į mieles suberkite miltus ir druską ir užminkykite minkštą, elastingą tešlą. Tada padalykite tešlą į tris dalis ir kiekvieną dalį iškočiokite į stačiakampį.
Žingsnis 3
Įdarą dėkite ant vienos pusės ir susukite tešlą. Tada delnu paspauskite ir atskirkite tešlos gabalėlius su įdaru, stipriai prispausdami kraštus. Dėkite paplotėlius ant paruoštos kepimo skardos, patepkite kiaušinio tryniu ir dėkite į orkaitę kepti maždaug 25-30 minučių. Leiskite pyragėliams šiek tiek atvėsti ir patiekite.
Kategorijos