Publikavimo data: 2024-06-15
Naminiai pyragėliai "Bulvės" su konjaku
Kulinarai teigia, kad dabartinė bulvių deserto išvaizda atsirado XX a. pradžioje Rusijoje dėl ekonominių priežasčių. Tavernose ir restoranuose likdavo daug bulvių likučių, trupinių ir džiovintų pyragaičių. Norėdami sutaupyti, virėjai sugalvojo iš įvairių likučių pagaminti lengvą desertą, kurį, norėdami paslėpti neskanų vaizdą, pamirkydavo kakavoje.
Žingsnis 1
Į suplaktus sausainius supilkite kondensuotą pieną, brendį, kakavą ir ištirpintą sviestą. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iš masės suformuokite dešrelių formos formeles. Dėkite pyragėlius į šaldytuvą 4 valandoms, kol jie sukietės. Išimkite ir apibarstykite likusia kakava.
Kategorijos