Naminiai pyragėliai "Bulvės" su konjaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminiai pyragėliai "Bulvės" su konjaku

Kulinarai teigia, kad dabartinė bulvių deserto išvaizda atsirado XX a. pradžioje Rusijoje dėl ekonominių priežasčių. Tavernose ir restoranuose likdavo daug bulvių likučių, trupinių ir džiovintų pyragaičių. Norėdami sutaupyti, virėjai sugalvojo iš įvairių likučių pagaminti lengvą desertą, kurį, norėdami paslėpti neskanų vaizdą, pamirkydavo kakavoje.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
396 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminiai pyragėliai "Bulvės" su konjaku Žingsnis 1
Į suplaktus sausainius supilkite kondensuotą pieną, brendį, kakavą ir ištirpintą sviestą. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Naminiai pyragėliai "Bulvės" su konjaku Žingsnis 2
Iš masės suformuokite dešrelių formos formeles. Dėkite pyragėlius į šaldytuvą 4 valandoms, kol jie sukietės. Išimkite ir apibarstykite likusia kakava.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos