Naminiai pyragėliai "Bulvės" su konjaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminiai pyragėliai "Bulvės" su konjaku

Kulinarai teigia, kad dabartinė bulvių deserto išvaizda atsirado XX a. pradžioje Rusijoje dėl ekonominių priežasčių. Tavernose ir restoranuose likdavo daug bulvių likučių, trupinių ir džiovintų pyragaičių. Norėdami sutaupyti, virėjai sugalvojo iš įvairių likučių pagaminti lengvą desertą, kurį, norėdami paslėpti neskanų vaizdą, pamirkydavo kakavoje.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
396 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Naminiai pyragėliai "Bulvės" su konjaku Žingsnis 1
Į suplaktus sausainius supilkite kondensuotą pieną, brendį, kakavą ir ištirpintą sviestą. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Naminiai pyragėliai "Bulvės" su konjaku Žingsnis 2
Iš masės suformuokite dešrelių formos formeles. Dėkite pyragėlius į šaldytuvą 4 valandoms, kol jie sukietės. Išimkite ir apibarstykite likusia kakava.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragaičiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų kompiliacija

Kategorijos