Publikavimo data: 2024-06-15
Naminis "bulvių" pyragas
Šis skanus skanėstas yra sovietinės ir namų virtuvės klasika, ir net dabar jis ruošiamas visur. Juk "Kartoshka" galima greitai paruošti, o ingredientų jai paruošti yra kiekvienoje virtuvėje. O ir vaizduotei vietos yra, galima be galo eksperimentuoti su skoniu ir tekstūra. Ir kaskart nustebinti savo namiškius. Savo recepte naudojame klasikinį sovietinį receptą.
Žingsnis 1
Susmulkinkite sausainius, pasirinkite jums tinkantį būdą. Tai galima daryti kočėlu arba trintuvu. Į dubenį sudėkite minkštą sviestą ir kondensuotą pieną. Plaktuvu arba šakute išmaišykite iki kreminės konsistencijos.
Žingsnis 2
Į sviesto kremą įmaišykite sausainių trupinius. Sumaišykite ingredientus iki visiškos vienalytės masės. Tešla bus tiršta ir pakankamai lanksti, kad būtų galima formuoti. Kakavos miltelius supilkite į dubenėlį.
Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite ovalius arba cilindro formos pyragėlius. Iš esmės bulvių forma gali būti bet kokia, tai priklauso nuo jūsų skonio. Iš visų pusių apvoliokite ją kakavoje ir dėkite ant lėkštės arba pergamento.
Žingsnis 4
Paruoštą pyragą reikia atvėsinti. Padėkite jį į šaldytuvą. Geriausia - vienai valandai. Sviestas turi gerai atvėsti ir sukietėti, todėl pyragai bus skanesni, geros tekstūros.
Kategorijos