Naminis "bulvių" pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Naminis "bulvių" pyragas

Šis skanus skanėstas yra sovietinės ir namų virtuvės klasika, ir net dabar jis ruošiamas visur. Juk "Kartoshka" galima greitai paruošti, o ingredientų jai paruošti yra kiekvienoje virtuvėje. O ir vaizduotei vietos yra, galima be galo eksperimentuoti su skoniu ir tekstūra. Ir kaskart nustebinti savo namiškius. Savo recepte naudojame klasikinį sovietinį receptą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
449 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naminis "bulvių" pyragas Žingsnis 1
Susmulkinkite sausainius, pasirinkite jums tinkantį būdą. Tai galima daryti kočėlu arba trintuvu. Į dubenį sudėkite minkštą sviestą ir kondensuotą pieną. Plaktuvu arba šakute išmaišykite iki kreminės konsistencijos.

Žingsnis 2

Naminis "bulvių" pyragas Žingsnis 2
Į sviesto kremą įmaišykite sausainių trupinius. Sumaišykite ingredientus iki visiškos vienalytės masės. Tešla bus tiršta ir pakankamai lanksti, kad būtų galima formuoti. Kakavos miltelius supilkite į dubenėlį.

Žingsnis 3

Naminis "bulvių" pyragas Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite ovalius arba cilindro formos pyragėlius. Iš esmės bulvių forma gali būti bet kokia, tai priklauso nuo jūsų skonio. Iš visų pusių apvoliokite ją kakavoje ir dėkite ant lėkštės arba pergamento.

Žingsnis 4

Naminis "bulvių" pyragas Žingsnis 4
Paruoštą pyragą reikia atvėsinti. Padėkite jį į šaldytuvą. Geriausia - vienai valandai. Sviestas turi gerai atvėsti ir sukietėti, todėl pyragai bus skanesni, geros tekstūros.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos