Publikavimo data: 2025-08-17
Naminis majonezas iš kukurūzų aliejaus
Majonezas yra labai kaloringas produktas, tačiau vartojamas saikingais kiekiais jis nekenkia sveikatai. Kartu svarbu, kad jo sudėtis būtų natūrali. Geriausias variantas - naminis majonezas. Jį greitai ir lengvai paruošti. Svarbu atsižvelgti į tai, kad naminį padažą inde su sandariai uždaromu dangteliu galite laikyti ne ilgiau kaip 3 dienas.
Žingsnis 1
Sujunkite visus produktus. Paimkite aukštą indą. Pirmiausia supilkite aliejų, tada citrinos sultis, cukrų, druską ir garstyčias. Įmuškite kiaušinį, kad nebūtų pažeistas trynys.
Žingsnis 2
Baigti ruošti majonezą. Uždėkite maišytuvo šluotelę ant trynio ir gerai suplakite jį su likusiais ingredientais.
Kategorijos