Naminis sėlenų kepinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Naminis sėlenų kepinys

Šiuo receptu su manimi pasidalijo mano močiutės sesuo. Naudingi skanūs batonėliai be cheminių priedų.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Naminis sėlenų kepinys Žingsnis 1
Pradėkite nuo miltų, suberkite sėlenas ir sviestą. Sumaišykite cukrų, mieles ir druską su vandeniu. Visus ingredientus sumaišykite.

Žingsnis 2

Naminis sėlenų kepinys Žingsnis 2
Užminkykite minkštą tešlą ir palikite 20 minučių pastovėti.

Žingsnis 3

Naminis sėlenų kepinys Žingsnis 3
Padalykite į porcijas arba sudėkite į formeles. Kaip tik norite.

Žingsnis 4

Naminis sėlenų kepinys Žingsnis 4
Kepimo popierių patepkite aliejumi ir išdėliokite batonėlius.

Žingsnis 5

Naminis sėlenų kepinys Žingsnis 5
Galite pabarstyti sėlenomis arba tiesiog miltais. Kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepama orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, duona, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, duona su salyklu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, duona su sausomis mielėmis

Kategorijos