Naudinga raudonųjų serbentų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Naudinga raudonųjų serbentų uogienė

Nors juodieji serbentai laikomi naudingesniais, uogienė iš raudonųjų serbentų savo naudingomis savybėmis beveik niekuo nenusileidžia. Šaltuoju metų laiku tokia uogienė padeda sergant peršalimo ligomis ir karščiuojant, o šiltuoju metų laiku ji puikiai tinka vaikams ir suaugusiesiems. Lengviau paruošti uogienę iš didelių uogų, termiškai apdorojant jos išlaiko savo formą ir yra apetitiškesnės išvaizdos.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
194 kcal.
Angliavandeniai
51 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.35/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naudinga raudonųjų serbentų uogienė Žingsnis 1
Nuluptus serbentus užpilkite cukrumi, palaukite, kol uogos paleis sultis, maždaug pusantros valandos, ir ant mažos ugnies užvirinkite.

Žingsnis 2

Naudinga raudonųjų serbentų uogienė Žingsnis 2
Prireikus nuimkite putas, kai sirupas taps tirštesnės konsistencijos ir sumažės perpus, išjunkite kaitinimą ir išpilstykite uogienę į sterilizuotus stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos