Publikavimo data: 2025-08-17
Nealkoholinis grogas su vyšnių sultimis ir imbieru
Nealkoholinis grogas su vyšnių sultimis ir imbieru - tai karštas aromatingas gėrimas, kuris sušildys šaltus žiemos vakarus, suteiks jaukumo ir pripildys kambarį prieskonių bei imbiero aromato. Prieskonius ir sulčių rūšį galite keisti, todėl kaskart sukursite vis kitokio skonio gėrimą.
Žingsnis 1
Imbierą supjaustykite plonais griežinėliais, užpilkite stikline verdančio vandens, uždenkite ir palikite 10 minučių, tada nukoškite.
Žingsnis 2
Įpilkite arbatą į puodą, įpilkite 300 ml vandens ir pastatykite ant ugnies. Į verdančią arbatą įdėkite vieno mandarino žievelę. Supjaustykite laimą žiedais.
Žingsnis 3
Arbata turėtų virti ant silpnos ugnies apie 10 minučių, tada supilkite vyšnių sultis, imbiero vandenį, juoduosius ir kvapiuosius pipirus, gvazdikėlius, cinamoną ir virkite dar 3-4 minutes.
Žingsnis 4
Karštą gėrimą perkoškite, įpilkite mandarinų sulčių ir įmeskite kelias laimo skilteles. Patiekite karštą gėrimą su medumi ir likusiomis laimo skiltelėmis.
Kategorijos