Publikavimo data: 2024-06-15
Neįprastos salotos "Olivier" su rūkyta dešra
Neįprastos salotos "Olivier" su rūkyta dešra - tai patiekalas tiems, kurie pavargo nuo įprasto varianto ir nori klasikinį receptą pagardinti pikantiškais prieskoniais. Rūkyta dešra - tai ingredientas, kuris neatpažįstamai pakeis pažįstamo patiekalo skonį ir į bendrą skonių gamą įneš rūkytos mėsos prieskonį.
Žingsnis 1
Rūkytą dešrą supjaustykite šiaudeliais ir perkelkite į indą, kuriame maišysite salotas. Pageidautina pasirinkti indą su didele tūrio atsarga, kad būtų lengviau sujungti visus komponentus.
Žingsnis 2
Marinuotus agurkus supjaustykite nedideliais kubeliais ir, prieš pridėdami prie kitų ingredientų, nusausinkite juos sietelyje, kad nubėgtų skysčio perteklius. Jei to nepadarysite, salotos bus vandeningos. Atidarykite konservuotų žirnelių skardinę, nusausinkite ir supilkite į dubenį.
Žingsnis 3
Nuo kietai virtų kiaušinių nulupkite lukštus, atvėsinkite juos ir supjaustykite kubeliais. Paruoštas morkas ir bulves atvėsinkite, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su kitais ingredientais.
Žingsnis 4
Kai visi produktai bus paruošti ir susmulkinti, supilkite į juos majonezą ir gerai išmaišykite. Sūdyti nebūtina, nes visi ingredientai yra gana sūrūs.
Kategorijos