Publikavimo data: 2025-08-17
Nevirti vermišeliai "Studentas"
Šį vermišelį mama gamino dar studijų laikais. Neturėjome daug pinigų maistui, bet norėjome įvairovės. Taigi virdavome įvairių rūšių vermišelius. Mama kartą pakartojo šį receptą namuose, ir mums visiems jis labai patiko. Turėtumėte pabandyti jį pasigaminti ir jūs. Nebrangu, skanu, sotu ir greita!
Žingsnis 1
Į gerai įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite sausus (ploniausius) voratinklius. Keptuvė turi būti gerai padengta. Ugnis - vidutinė.
Žingsnis 2
Energingai maišykite vermišelius, kol jie taps "auksiniai".
Žingsnis 3
Maždaug po 5 minučių sumažinkite kaitrą iki mažiausios ir supilkite vandenį į keptuvę su makaronais. Įberkite mėgstamų prieskonių ir druskos. Uždenkite keptuvę dangčiu.
Žingsnis 4
Periodiškai pamaišykite ir patikrinkite, ar yra pakankamai vandens. Vermišeliai sugers vandenį ir taps panašūs į įprastus virtus vermišėlius, tik daug skanesni ir rudesni.
Kategorijos